Selecteer een pagina

Hauptwerk is een fantastisch software programma, maar het is zo uitgebreid dat het gemakkelijk is om te verdwalen in de mogelijkheden. Ook is het programma volledig in het Engels en de Engelstalige handleiding is niet voor iedereen goed leesbaar. Van deze handleiding bestaat wel een Nederlandse versie, gemaakt met Google Translate, maar deze is door de automatische vertaling ook niet altijd heel bruikbaar (maar toch een uitkomst voor velen). Er is nu echter een oplossing voor dit probleem!

Evert-Jan van der Leij heeft zijn jarenlange ervaring, vele antwoorden op het Nederlandstalige Hauptwerk forum (www.pcorgel.nl) en documentjes als handleiding voor kleine probleempjes, samengevoegd en tot een leesbaar handboek gemaakt, tezamen met heel veel screenshots. En dat alles in toegankelijk, makkelijk leesbaar Nederlands! Het is dus geen vertaling van de handleiding, maar een volledig nieuw werk!

Het boek heet niet voor niets Hauptwerk in de praktijk: het gaat namelijk minder in op de theoretische kant maar vooral op de praktische kant. Zo worden onderwerpen behandeld als het optimaliseren van de PC voor Hauptwerk, het installeren van samplesets of het instellen van floating divisions (handig als uw sampleset meer klavieren heeft dan uw orgel). Daarnaast zijn in het boek ook nog eens prachtige foto’s van gesamplede orgels opgenomen.

Geïnteresseerd in dit boek? Bestelgegevens zijn hier te vinden voor een directe bestelling bij de auteur.